Bedrijfsverzamelgebouw in beeld

 

Wil je dat jouw bedrijfsverzamelgebouw of business center dé plek wordt waar huurders zich thuis voelen? Als pandeigenaar of beheerder wil je natuurlijk het beste voor je huurders en online zichtbaarheid speelt daarbij een grote rol.

     

    De place-to-be

    Jouw bedrijfsverzamelgebouw is dé plek waar huurders niet alleen werken, maar ook samenkomen, netwerken en zich thuis voelen. Voor huidige huurders of potentiële klanten. Je wilt dat jouw pand deze sfeer uitstraalt—zowel offline als online.

    Met een sterke online aanwezigheid en betrokkenheid op social media zorg je ervoor dat jouw pand aantrekkelijk en zichtbaar blijft. Zo versterk je niet alleen de community binnen het gebouw, maar trek je ook nieuwe huurders aan die passen binnen jouw visie.

    Online zichtbaarheid

    Ik help jouw bedrijfsverzamelgebouw zichtbaar te zijn op social media. Zelfs als je nog geen bedrijfspagina hebt op platforms zoals LinkedIn of Facebook, zorg ik voor een professionele en consistente aanwezigheid. Samen ontwikkelen we een contentplan dat aansluit bij jouw doelen, waarna ik het volledige proces zelfstandig uitvoer.

    Door huurders en herkenbare elementen, zoals de brasserie of receptie, te betrekken, creëren we interactie en een positieve sfeer. 

    Wil je huurders informeren via een nieuwsbrief of kleine wijzigen op je website? Ook dat kan ik voor je verzorgen.

    Een plek waar verbinding en groei hand in hand gaan.

     

    Elkaar versterken

    Als pandeigenaar wil je dat het goed gaat met de ondernemers. Want dan blijven ze langer en worden ze loyale huurders. Naast het bieden van een fijne werkplek, kun je ze helpen door ze een online platform te geven en de mogelijkheid om met elkaar te verbinden.

    Stimuleer dat ze met elkaar in contact komen, zodat lokaal zakendoen makkelijker wordt. Hoe beter het hen gaat, hoe langer ze blijven en hoe sterker de community in jouw pand wordt. Zo bouw je samen aan een bloeiende, betrokken werkplek waar ondernemers willen blijven.

    Interactief social media-pakket

    Om jouw bedrijfsverzamelgebouw niet alleen zichtbaar, maar ook persoonlijk te maken, bied ik een interactief social media-pakket aan. Het interactieve element zit in de interviews die ik afneem met jouw huurders.

    Door elke maand twee huurders in de spotlight te zetten, krijgen ze niet alleen extra aandacht op social media, maar ontstaat er ook onderlinge verbinding. Ik maak een interview en foto’s, zodat ze hun verhaal kunnen delen. Dit versterkt de community én zorgt voor meer zichtbaarheid.

    Interactief social media-pakket | € 485 per maand excl. btw

    • 2 social media posts per week
    • LinkedIn pagina inrichten
    • Contentplanning
    • 2 keer per maand een huurder in de spotlight, incl. interview en foto
    • Creëren van visuals in jouw huisstijl
    • Mobiele fotoshoot op locatie 
    • Persoonlijk contact via WhatsApp of e-mail
    • Incl. km vergoeding, tot 30 km in een straal vanaf Eerbeek.

    Klinkt dit interessant voor jouw bedrijfsverzamelgebouw? Of wil je liever een pakket op maat samenstellen?

    ‘Vertroetel’ jouw huurder

    Wil je jouw huurders niet alleen zien, maar ze ook echt laten voelen dat ze gewaardeerd worden? Met de Troetelservice kun je jouw huurders extra in de watten leggen! Van verjaardagskaarten en attenties tot verrassingen die ervoor zorgen dat ze zich speciaal voelen. Een persoonlijke touch zorgt voor meer loyaliteit en tevreden huurders die langer blijven.

    Vertroetel jouw huurders en bekijk hoe ik je kan helpen om een nog sterkere band met je huurders op te bouwen. 

    Wil jij bouwen aan sterke zakelijke relaties en een levendige community binnen jouw pand?

    Plan een kennismakingsgesprek in.