Social media beheer

Wil je top of mind blijven bij je doelgroep? Regelmatig posten op social media zorgt daarvoor! Met mijn creativiteit zorg ik voor aantrekkelijke content, zowel in beeld als tekst. Samen stellen we een contentkalender op en zorgen voor jouw online zichtbaarheid.

Blijf top-of-mind bij je doelgroep
Wil je continu zichtbaar zijn voor jouw klanten? Regelmatig posten op social media helpt je om top-of-mind te blijven. Consistente en aantrekkelijke content zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt en klanten betrokken blijven.

Meedenken voor het beste resultaat
Als ondernemer heb je vaak weinig tijd om zelf content te creëren. Daarom denk ik actief met je mee en haal overal inspiratie vandaan—of het nu nieuwe ontwikkelingen zijn, klantverhalen of gewoon jouw dagelijkse praktijk. Het beste resultaat behalen we met een goede samenwerking: hoe beter ik jouw bedrijf en visie leer kennen, hoe krachtiger en effectiever de content. Zo zorgen we samen voor aantrekkelijke en relevante social media posts, zonder dat jij er druk mee bent!

Creatieve en doelgerichte content
Met mijn creativiteit zorg ik voor posts die bij jouw merk passen—zowel in beeld als in tekst. Van inspirerende visuals tot pakkende boodschappen, alles afgestemd op wat jouw doelgroep raakt.

Samen plannen: de contentkalender
Een contentkalender is de basis voor een duidelijke social media-strategie. We plannen samen vooruit, zodat de juiste berichten op het juiste moment online staan.

 

Praktijkvoorbeeld

Voor een bedrijfsverzamelgebouw verzorg ik de social media. In het begin was de interactie minimaal. Maar door proactief mee te denken, kwamen de gesprekken op gang. Ik stelde voor om huurders te interviewen en hun verhaal te delen. Dit gaf hen een podium én zorgde voor deelacties,. Mensen vinden het geweldig om gezien te worden!

Daarnaast brengen we alle initiatieven voor een gezonde werkplek en verbeteringen aan het pand in beeld. Samen laten we zien hoe er steeds aan én in het gebouw wordt gewerkt.

De leukste content ontstaat spontaan: bijvoorbeeld een ambachtsmoment in het restaurant waar heerlijke verse taarten worden gebakken—perfect voor een leuke foto! Of de mevrouw die elke week de planten water geeft; aandacht voor detail en menselijkheid maakt de wereld mooier, en dat zie je terug in de content.
Die kleine momenten zorgen voor echte verbinding op social media, waardoor het bedrijfsverzamelgebouw veel meer tot leven komt.

Wil jij ruimte in je agenda?

Wat is het fijn om niet meer aan al die randzaken te hoeven denken!
Met relatief lage kosten kun je meer groei bereiken.
Groei in je omzet, de ontwikkeling van je zaak en persoonlijke groei.
Meer tijd voor de dingen die belangrijk zijn in je leven.